Polar Vantage Titanium

Súly (tömeg) :  59 gr

Megjelenés : 2019.május

Ára : 599 $ = 180.000 huf.

polar-vantage-v-titan-design1_3

Minap kiadtak egy Titánium házzal ellátott verziót. Szép, de szerintem meg a meglévő modelleket kellene lecserélni valami működőképes órára, olyanra ami megállja a helyét a Suunto – Garmin csúcsórái mellett.

Képek forrása : dcrainmaker.com

Saját vélemény : azt gondolom, hogy alapállásban így kellett volna kiadni az órát és akkor a megjelenés valamelyest kiváltott volna egyesekből egy : “hűűűha ez jól néz ki” mondatot.

Kérdés az, hogy a Vanatage V óránál megismert “rossz” konstrukciót használták a prémium órában is ?

39.9 € (12.000 huf) lehet venni külön a Titaniumhoz megjelent szíjat és így fel lehet pinpelni a meglévő Vantage V. Mekkora biznisz.

polar-vantage-v-titan-wristband
kép forrása : polar.com

POLAR-nál nem tudom mi történik az utóbbi időben ? Vagy vezetői váltás volt vagy valami “csúcs marketinges” próbálja eladni a nagyvilágnak az ötleteit és az órákat. Félig kész órát jelenítettek meg, majd jött az ígérgetés amit valamennyire beváltottak, de még mindig van baj az óra működésével. Nem én mondom, elég felmenni a FB Vanatage felhasználó külföldi oldalra és ömlik a baj. Nagyon kevesen vannak akik nem találkoznak valamilyen hibával. LED-es pulzusméréstől egészen az elveszíti a jelet futás közben, de sorolhatnám és ezt nem én találtam ki. Beteszek egy pár idézetet az oldalról csemegézzetek, nehogy azt higgyétek én húzom le a POLAR órákat.

“I should get my VVT next Wednesday. My VV has some defects. I hope that the Titan is more up to date.”

“Just got the Vantage V. Does anyone have issues with swim distance not being measured correctly, I have checked pool size is correct but watch misses a lot of distance.”

“My vantage V battery from 100% to 44% in 4 hours and 40 minutes. This is the first charge.
It is normal?
the polar says about 40 hours of running time.
Continous HR tracking is OFF.”

“Why your first workout after the firmware update may have been horrible but the next session after that producing better GPS-performance”

“Finally, after 2 hours of constant cursing and multiple attempts, update is complete…”

“Had the watch for 6 weeks now and not seeing any improvements in swim distance. Swimming at a 25 yard pool and have watch set at 25 yard. I’m doing 50’s and 100’s and get 54 yard or 109 yard results. The biggest problem is how inaccurate the distance ends up being throughout the workout. Last swim I did was main set of 20×50 and 10×100. With warm up and cool down total was 3000 yards. I ended up with 874.9 yards!!!! Really??”

Ezzel a hibajelenséggel kezdödött annak idején a V800-nál is. Most megjelent a pára és a buborék a Vantage “csúcs órájánál” is.

Polar Vanatge V swim.jpg

“for those who are interested in buying protective glass, the manufacturer does not guarantee that the glass is water-proof

Have a perfect day!”

Ez a kép azt hiszem magáért beszél. A  POLAR-nál meg nem hajlandóak elismeri a hibát ! Fent olvasható …….tiszta vicc az egész. Beázik és kész. Mit nem lehet ezen érteni és elismerni ?!  Nem lehet benne úszni ? Ennyi pénzért ?

Tisztelt POLAR !

Küldök önöknek 1 tubus Technokol Rapid ragasztót hátha azzal jól le tudják ragasztani az óra üveg felületét és így biztosítva a víz állóságát hosszú távon. Mivel TRIathlonos csúcsórának hirdetik és vízálló órának veszik meg az emberek. ……..de minimum, hogy tudjanak benne úszni.

Tengermély tisztelettel: egy volt POLAR user

5 sec 82 bpm
de jó lenne 5perc/km 81-es pulzuson !!!!!

Na akkor ennyit a vásárlói elégedettségről. 100% customer satisfaction !!!

Jómagam is évekig majdnem 6 évig csak a POLAR órában tudtam elképzelni a versenyzésemet, de mára ez már a múlté. Suunto 9 Baro órám fényévekkel jobb mint a POLAR Vanatge V “csúcsórája”.  Nézzétek meg a két óra közötti markáns különbséget. Melyik férfiasabb ? Melyiknek erősebb a háza ? Gombokat nézzétek meg ?

Nagyon sokan a környezetből átálltak a V800-ról más típusra.  Elárulom nem a POLAR új modelljei közül választottak. Igaz én is INFLUENSZER lettem a blogommal, de nem én változtattam meg a véleményüket.

Egyik ismerősöm – nem profi futó, hanem hétköznapi ember – mondta : “ha profi órát tudnék venni akkor biztos inkább Garmint vagy Suuntot lenne”. Mondta mindezt úgy, hogy POLAR órákról beszélgettünk. (ajánlottam neki a régebbi POLAR órákat, M430)

Tehát az a baj, hogy az embereknek a véleménye tükrözi a márka minőségét. A mostani megjelenéssel is csak saját magukat járatják le. TITÁNIUM ? Mi van ? Ettől a sz@rúl működő óra jobban eladható vagy mi ?

Publikálva : 2019.05.05.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .