Könyvek

Mit csinál egy futó, triatlonos ha nem az edzéseken van ? Olvas………és az olvasás nagyon fontos. Kellenek a jó könyvek amik a napjainkat megváltoztatják, elgondolkozhatunk az olvasottakon és bővíthetjük tudásunkat ezáltal.

Itt azokat a kedvenc könyveimet fogod találni amik a futással, úszással, triatlonnal kapcsolatosak, de bemutatom azokat a könyveimet is amik elolvasásuk után motiválnak a sportban, átsegítenek a nehéz napokon, erőt és kitartást adnak ha fáradt vagyok az edzésen és nincs kedvem semmihez. Elolvasok egy ilyen könyvet és máris máshogyan látom a világot és az előttem tornyosuló feladatot. Van olyan könyvem amit éves rendszerességgel előveszek (pl. Egyedül a jég ellen – minden évben a kedvenc téli “mesém”) De van úgy, hogy verseny közben gondolok egy-egy sorra, mondatra, idézetre  a könyveknek tartalmából és máris könnyebbnek tűnik a táv legyőzése, fájdalmam elviselése hiszen csak a fejünkben kell győzedelmeskedni. 

Azaz nemcsak az ihlet, inspiráció fontos ezeknél a könyveknél ……… szabadidőmben szívesen olvasok és tanulok ezekből a könyvekből hiszen új ismereteket jó tudni és képezni is mindig kell magunkat.

HA VALAMELYIK KÖNYVBŐL (CSAK HVG-s KIADÁSÚ) VÁSÁROLNI SZERETNÉL AKKOR HASZNÁLD A WEBSHOPBAN A JANOS20 AKCIÓS KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYHEZ

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.