COROS Pace

 • Megjelenés : 2019
 • Ára : 199 $ (~ 65.000 ft forrás : www.futobolt.hu)
 • Szinek : fekete – szürke, fekete-piros, fekete-kék
 • Kijelző felbontása: 240 x 240 pixel (64 szín)
 • Kijelző típusa: Memory LCD
 • Óra számlap: szilikát üveg
 • Óraszíj anyag: szilikon
 • Méret: 47.20 x 47.20 x 11.8 mm
 • Tömeg: 49 g
 • Vízállóság: 5 atm (50 méter)
 • Töltési idő: kevesebb mint 2 óra
 • Akkumulátor: beépített, 310 mAh lítium-ion
 • Navigáció : GPS, GLONASS, BDS
 • Érzékelők : optikai HR, barométer, magasságmérő, girszkóp, iránytű
 • Üzemidő: 50 h (UltraMax), 25 h (normál GPS használat), 30 nap (normál használat GPS nélkül)

Futáshoz, úszáshoz, biciklizéshez esetleg triatlonozáshoz keresel egy olyan órát amit elég kb.2 hetente tölteni és nagy tudású, de megfizethető multisport órát akkor COROS PACE jó választás lesz. “Ez az az óra amit keresel” (mondanám kicsit SW rajongóként)

Az órát a SPURI FUTÓBOLT -tól kaptam meg 2 hetes tesztre !

spuri_molino.png

COROS-ról kicsit részletesebben

USA Kalifornia a székhelye a COROS-nak ahonnan nemrég jöttünk haza egy kis nyaralás után. Érdekes módon kint nem találkoztam semmilyen formában (se plakát, se hirdetés) a COROS órákkal. Pedig voltunk sport stadionban, belvárosban (Donwtown) is. Itthon, kis hazánkban meg szinte minden futóbolt elkezdte árulni ezt a márkát.

USA-ban nagyon sok neves, ismert és kevésbé (számomra) sportolót győztek meg az óra viseléséről. Van köztük ultratrail-es Harry Jones és az ultrafutó Camille Heron alias @runcamille stb…

Marketing szempontjából nekem ez a kép tetszett a legjobban, azt hiszem magáért beszél miért ……………

Coros VErtix on Pilote
legjobb marketing kép egy COROS órának

COROS-nál nagyon komolyan veszik az órák,gyártását és tesztelését a tartosság szempontjából. Úgyhogy nekünk is sportolóknak számolnunk kell velük. Mennyire komolyan ? Ez a kis videó bemutatja mi mindent tesztnek meg a gyártók és a mérnökök annak érdekében, hogy tényleg tartós órát kapjunk meg !

COROS négyfajta órát mutatott be a nagyközönségnek, így lefedve a szabadidő sportolástól a profi hegymászásig mindenkit. 

 1. Coros Pace (3 színben)
 2. Apex (2 méretben női-férfi)
 3. Apex Pro (2 színben)
 4. Vertix (2 színben)

Egyszerű, letisztult formavilág, kényelmes viselhető anyaghasználattal és rendkívül könnyű kivitelben. Mindet megmutat egy edzés után amit tudni szeretnél. Valóban kiadtak egy olyan multisport órát ami mindent tud ?! Erre adom meg a választ a tesztben.

01.png

BEÁLLÍTÁSOK  – SETTINGS

Első lépésként párosítani kell a app store-ból vagy a play áruházból ingyenesen letölthető applikációval. (net-es felület még nincs) Majd az órán megjelenő QR köddal lehet az órát (a telefon fényképezőjével) összepárosítani.

Coros mobile pairing QR code.jpg

Ennek lépéseit itt tekinthetitek meg. Egyszerű és szinte másodpercek alatt végbemegy.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Párosítás után személyre szabhatjuk óránkat, ami az alapadatok megadásával történik.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

COROS Applikáció

Ezt ingyenesen lehet letölteni és használni. Goole Play vagy a AppStore-ból.

COROS application

Eddig nem nagyon találkoztunk a COROS márkával, ehhez képest egy olyan sokrétű programot dobtak össze, hogy bármelyik gyártó mellé beállhat a sorba. Edzéseink után annyira sok adatok és olyan elemzéseket kapunk amire csak pislogtam

Coros Application Training Data

Ha venni szeretnénk egy jó (multi)sport órát akkor mik azok a szempontok amiket nézünk ?!

 • monitorozza a megtett útvonalat (futás-úszás-biciklizés-túrázás-séta)
 • tudja mérni a különböző barometrikus adatokat (bár ez nem létszükséglet)
 • tudja mérni a pulzusunkat (már majdnem minden sport és okosóra)
 • alvásmonitorozás (edzésnek a másik fele a regenerálódás)
 • aktivitás mérés (lépés számlálás és inaktív idők)
 • úszáshoz használható legyen (nyílt vízen is)
 • edzés utáni regenerációban segítsen (adatok közlése)
 • adatok visszanézhetősége
 • VO2 max becslés
 • alapvető okosóra funkció (bejövő hívások, értesítések)

Elvittem futni, úszni és biciklizni, együtt aludtam vele 2 hétig párhuzamban egy másik órával a kezemen. megj : még jó, hogy két kezem van 🙂

20191130_112620

Ha veszek egy jó sport órát akkor fontos szempont, hogy tudjam egész nap viselni, ne csak a sportolás során. Azaz a kinézet az első impulzus a vásárlásomnál. Mit jelent ez ? Egyszerű : jól nézzen ki, sportos megjelenése legyen, esetleg a szíj cserélésével tudjam többfajta stílushoz, öltözködéshez is viselni.  COROS Pace 3 színben elérhető, de szerintem lesz még színválaszték.

Kinézetre nem lehet panasz, hiszen tényleg a sportos megjelenést képviseli. Ami ezután a legfontosabb a belső tudás, ami túlnyom részben szoftveresen fejleszthető ki.

Fentebb felsorolt szempontos szerint haladjunk sorban

MONITOROZZA A MEGTETT ÚTVONALAT

Egyszerűnek tűnik, de nem minden órának sikerül ezt pontosan megtenni. Pontosságot hogyan tudom mérni ? Előre kimért útvonalon, pl Margit-sziget, Atlétikai pálya stb, de lehet egy jól bejárt útvonal is aminek tudjuk a pontos távolságát, hiszen ez nem fog változni. Nekem is van sok kedvenc helyen, de van egy jól bevált 10 km-es futó útvonalam. Erre az útvonalra vittem el tesztelni többek között az órát.

2019.12.08..jpg

TEREPFUTÁS – GPS nyomvonal rögzítés

Kedvenc helyem a Nagy-kevély. Lakóhelyemtől 2,5 km-re már az erdőben vagyok, kellően van benne szintemelkedés és technikás a pálya mert van benne erdős rész, sziklák és a végén fantasztikus kilátás a budai hegyekre.

Nagy-kevély.jpg

Terepfutásnál a barometrikus adatok mérése is jól jön. Ekkor tudjuk igazán ellenőrizni az óra tudását hiszen nem csak egy sík útvonalat járunk be edzésünk során hanem szintemelkedéssel is számolnunk kell. Budai hegyeken sajátítottam el a terepfutás szépségeit így a Hármashatárhegy (HHH) és Nagy-Kevély Hegy (NKH) a kedvenc futóterepem. Utóbbi a lakhelyemtől 2 km-re van.

Screenshot_20191216-082410_COROS
Békás City – Nagy-kevély 6 km

Amikor elindulunk futni akkor a legfontosabb a GPS jel megtalálása. Sajnos vannak vagy inkább voltak olyan órák amiknél perceket kellett várni, hogy eltudjunk indulni futni, biciklizni vagy nyílt vízi úszásra, mert a műholdas jeleket nem találta. Ma már erről szó sincs gördülékenyen és gyorsan talál műholdas jeleket. (igaz a leírás szerint többet is használ)

GPS jel hidegindítással

BAROMETRIKUS ADATOK + HŐMÉRSÉKLET

IRÁNYTŰ – COMPASS

Ez csak egy plusz dolog a Multisport órákban. Iránytű nem mindegyik órában szokott lenni. Ennek pontosságára van egy kalibrálási lehetőség amit videó formájában próbálok bemutatni.

MAGASSÁGMÉRÉS – ALTITUDE

magasság.jpg

Itt voltak pontatlanságok ezért az óra menüpontjában lehetséges kalibrálást, beállítást csináltam meg a pontos értékhez.

Magasság mérés nagy-kevélyen.jpg

LÉGNYOMÁS

légnyomás.jpg

Ezt is csak műszerekkel lehetne pontosan bemérni és ennek az adatnak a vihar és a nagyobb változás miatt van létjogosultsága. Triatlonosként, futóként az eső vagy viharra “figyelmeztethet” természetesen csak akkor ha ezt megnézzük, mert olyan funkció nincs benne ami a légnyomásmérőére vagy emelkedésre figyelmeztetne.

HŐMÉRSÉKLET  – TEMPERATURE

hőmérséklet.jpg

Itt éreztem, hogy az óra sajnos nem a külső hőmérsékletet méri hanem a csuklóhoz közeli értéketek mutatja. (megj : többi gyártónál is ez a probléma Suunto, Polar, Garmin)

Nagy-kevélyen ahol 1-2 C fok volt ott 11 C fokot mért az óra.  Az sajnos barátok között is 10 C fok eltérés. Mint ahogy a képen is látjátok letettem az órát és úgy mérte a hőmérsékletet.

EDZÉS UTÁNI ADATOK

Eszméletlenül sok adatot megkapunk mint ahogy azt már megszokhattuk más gyártóknál is. COROS sem fukarkodott ebben. Megad minden szükséges információt a fejlődésünk érdekében. Adatok szerelmesei boldogak lehetnek hiszen egy olyan játékszert kaptak amivel el tudnak időzni szabadidejükben.

Milyen adatokat kapunk meg ?

 • tempó – pace
 • candence – lépés sűrűség
 • stride leght – lépészhossz
 • altitude – szintemelkedés
 • heart rate – szívritmus

Screenshot_20191219-072813_COROS.jpg

Candence – lépésszám

Screenshot_20191219-072854_COROS.jpg

Lépéshossz – Stride Leght

Screenshot_20191219-072900_COROS.jpg

Elöző két adat (lépéshossz és lépésszám) nagyban befolyásolja a sebességünket és izmaink fáradékonyságát. Hiszen ha több időt tölt a lábunk a levegőben akkor nagyobb idő van a pihenésre ez a repülőfázis. Egy ábrán elég jól szemléltethető a dolog, nagyon nem mindegy hova érkezünk ezáltal tudunk-e spórolni az energiánkkal ?!

Anatomy of Stride.jpg

Szintemelkedés és süllyedés – Elevation

Screenshot_20191219-072847_COROS.jpg

Szívritmus – Heart Rate

Screenshot_20191219-072839_COROS.jpg
ezt a grafikon miért nem piros színű ?!

Majd mindezeket kombinálva is megnézhetjük attól függően mit-mivel szeretnénk együtt látni edzőként vagy sportolóként. Mert egy adat önmagában nem ad teljese képet a teljesítményről. Például a pulzusunk elemzése önmagában nem megfelelő ehhez érdemes hozzátenni a tempót és máris meglátjuk a teljesítményt.  

Ezeken kívül (aki ért hozzá) kapunk még olyan adatokat amik tényleg kielemezik a pulzusunk alapján melyik zónában mennyit tartózkodtunk.

20191219_080119.jpg

Majd a edzésünk hatását (Training Effect) is megkapjuk tizedes számokkal. Aerob és Anaerob szinteken milyen hatást értünk el. Saját véleményem, hogy ez egy nagyon fontos szám, hiszen sokan nem tudják, hogy az edzésükkel mit értek el, így csak rá kell nézniük erre az adatra és máris tudják.

20191219_080135.jpg

Ezeket az adatokat folyamatosan megkapjuk edzés közben is az “állóképesség” (stamina) értékével együtt.

Stamina and training effect.jpg


PULZUS MÉRÉS

COROS PACE is optikai pulzusméréssel méri a vérünk lüktetését az ereinkben. Jelvevő nem túl kitüremkedően helyezkedik el az óra hátulján. Ezért nem zavaró az éjszakai viselés a 24 órás alvásmonitorozásnál. 

COROS Pace optikai pulzusmérő.jpg

Egyre több óra használ optikai (LED-es) pulzusmérést. Amire mindenki azt mondja pontatlan, pedig ez nem teljesen így van. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a szívdobbanások mérésére pontosabb eszköz az amely az elektromos ingerületet méri és nem a vér pulzálását. Viszont ha belegondoltok amikor lementek az orvoshoz és kértek egy vérnyomás mérést akkor a pulzust is egy vérnyomásmérővel állapítják meg évtizedek óta. Persze a sportolásnál kicsit más, de kérdezem én : Mennyi ember tudja milyen pulzuson kell edzenie ? Ki az aki tudja, hogy hol van a laktát küszöb értéke ? Ezeket teljesítménydiagnosztikán lehet kiméretni. Sajnos sokan még azt sem tudják, hogy mennyi az ébredési vagy a nyugalmi pulzusuk. 

COROS PACE óra  VO2 max mellett képes a Laktát küszöb megbecsülésére (azért csak becslés mert pontosan csak laborkörülmények között lehet). Ezt közzel pontosan is teszi, hiszen a becsült VO2 max alapján megbecsülhető a 10k 21k időeredmény, ezt meg napi szinten én is tudom. 

Laktát Küszöb

Ez is egy olyan plusz a multisport órában ami a legjobbak közé sorolja. A megkapott adatok közül ami viszont tényleg különlegesnek mondható, hogy  a megkapott adatokból a Laktát küszöböt (Lactat Thershold) adatot megítélni na azt már kevés óra tudja.

Coros Pace RHR_ VO2 max_Lactate Theshold

Laktát küszöb : az a pulzusszám ahol már annyira sok laktát termelődik a szervezetben amit nem tudunk lebontani olyan gyorsan mint amilyen gyorsan termelődik. Ezen a szinten versenyezni, edzeni nincs sok értelme KIVÉVE az intervall, fartlek edzéseket.

Ez lehet fals adat, de mivel voltam teljesítmény diagnosztikán, biztosan tudom a 169-es bpm értéket ahol nekem a laktát küszöböm van. COROS PACE óra 170-et mért tehát pontosnak mondható. Ezért ez a “szolgáltatás” adat nagyon sokat segíthet edzéseink során. Nem tudok olyan óragyártót aki hasonlóan megmutat

Tehát elégedjünk meg amatőr sportolóként az optikai pulzus méréssel. Ezek az órák a nap 24 órájában monitorozzák a pulzusunkat és kellően informálnak minket ha valami kiugró érték jelentkezik.

PULZUS MÉRÉS VÍZ ALATT

Amikor elvittem úszni az órát nem kifejezetten erre fókuszáltam hanem a megtett táv pontos mérésére azaz 500-1000 méteren mennyire mér pontosan ?

Coros Pace Pool Swim

Viszont megcsinálták a COROS-nál ! Pontosan, egyenletesen méri a víz alatt pulzust ! Ezzel bárki úszhat medencében nem fog csalódni.

screenshot_20191216-083636_coros.jpg

Pulzusadatunk elemzése után az úszásunk elemzését is megtehetjük. (persze ehhez is kicsit érteni kell melyik adat mire ad következtetést)

SWOLF

coros-pace-swim-data-swolf.jpg

STORKES

Coros Pace Swim data - strokes

NYÍLT VÍZI ÚSZÁS

Ez egy sarkalatos pontja a triatlonos óráknak. Miért ? Mert nem mindegyik mér pontosan víz alatt. Igaz erre fel is hívják figyelmünket a gyártók.

Teszteltem a COROS Pace-t is nyílt vízen. Mivel tél van nem mehettem ki a Velencei tóra vagy Balatonra vagy tengerre, viszont elvittem a Hajós Alfréd Sport uszodába ahol az 50-es medencében tudtam tesztelni mivel az nyitott.

Screenshot_20191219-085330_COROS.jpg

Pozitívumként említeném meg a gps jelrajzot visszanézve, hogy pontosan monitorozta, hogy a szélső sávban voltam és csak faltól-falig ment a nyomvonal. Viszont sajnos 500 méteren +146 métert számolt. Ez onnan tudom, hogy másik óra is volt a másik csuklómon. Pulzusomat víz alatt pontosan mérte.

Heart Rate Screenshot_20191219-085442_COROS.jpg

ALVÁS MONITOROZÁS

Elengedhetetlenül fontos az izmoknak, agynak és az idegrendszernek. Aki edz bármit is annak szüksége van a pihentető alvásra. Szüksége van a regenerációra. Miért ? Mert ekkor fogja szervezete feldolgozni a kapott ingereket !

Ma más majdnem minden órában van optikai (led-es) pulzusmérő. Amelyikben van akkor azt csak éjszaka is viselni kell és máris megtudjuk mennyire jól aludtunk.

Különböző alvási fázisaink vannak amiket a csukló mozgásából és a pulzusunkból számol ki.

 • Deep Sleep (mély alvás)
 • Light Sleep ( könnyű alvás és nem diétás alvás 🙂
 • Awake (ébrenlét)
 • Total Sleep (teljes alvás idő)
 • HR range ( pulzustartomány)
 • Avg.HR (átlagpulzus)

coros-sleep-data_2019.12.01.jpg

Ezt megnézhetjük napi – heti – havi – éves szinten amit elég látványos grafikán láthatunk és elemezhetünk.

Screenshot_20191219-091257_COROS.jpg

Havi alvási adatok (2 hetes tesztelés kevés volt)

moth sleep data.jpg

Érdemes az alvásunkkal mint adat foglalkozni hiszen ma kis hazánkban nagyon sok ember küzd a megfelelő alvásmennyiség elérésével. Ez a stresszes életmód és a túlhajszolt életvitel miatt van. Mindenki az edzésmennyiséget növeli, de az alvással, pihenéssel, regenerálódással már kevésbé foglalkoznak.

NAPI AKTIVITÁS – LÉPÉSSZÁMLÁLÁS

Ez is egy sarkalatos pontja a multisport és okosóráknak.  Egy blog olvasóm hívta fel a figyelmet arra, hogy vannak olyan órák amik vezetés közben is számolják a napi lépésszámot. Ez kicsit vicces és egyben bosszantó is tud lenni. Ráadásul rossz következtetéseket vonunk le az adatokból.

ÉRTESÍTÉSEK KEZELÉSE – NOTIFICATION

Ha egy okosóra tudja a bejövő hívásokat kezelni akkor már meg sem üti az inger küszöbünket. Multisport óráknál is egyre gyakrabban elérhető ez a funkció. Ezt már az elején amikor a telefonnal és az applikációval párosítjuk akkor be lehet állítani mit lehet vagy mit szeretnénk látni.

Mik azok az értesítések amiket bekapcsolhatunk vagy ki

 • Calls (hívások)
 • Text Messages (szöveges üzenetek)
 • Gmail (emial)
 • Facebook
 • Instagram
 • Messenger

Notifications

Kell-e nekünk ez a funkció egy sportórában ? Igen, kifejezetten. Miért ? Mert sportolás közben nem  biztos, hogy fel akarjuk venni a telefonunkat vagy megnézni a beérkező leveleinket, de az is lehet, hogy nagyon fontos ezért muszály regálni rá.

coros-pace-incoming-call.jpg

Ezt egy videóban is rögzítettem .

AKKUMULÁTOR – TÖLTÉSI  IDŐ, ÜZEMIDŐ

Ha hiszitek ha nem 2 hét tesztidőszak alatt 20%-on volt még az óra úgy, hogy voltam vele úszni, futni, terepfutáson, 24 órás pulzus monitorozással.

Gyári adatok szerint 320 mAh akkumulátor szolgáltatja az “erőt” ezért nem okoz problémát a hosszú üzemidő.

Töltés sem okoz különösebb problémát 1-1,5 óra alatt nekem sikerült feltöltenem 100%-ra igaz nem teljesen lemerült állapotról.

Coros Pace töltés alatt _ charging.jpg

megj : csipeszes módszer nem annyira kifinomult mint a mágneses csatlakozással való töltés, de nem volt probléma vele, szépen megtalálta, felismerte az órát az usb port és megkezdte töltését.

WATCH FACE  – MEGJELENÉS

Ez a “funkció” is az okosóráktól jött át a sort és multisport órákhoz . Ezzel személyre szabhatjuk vagy személyessé tehetjük óránkat a nekünk tetsző kinézettel.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ezt a lehetőséget a mobilapplikáción keresztül változtatható.  Egyszerre 5 félét lehet feltenni az óra memóriájába, majd ezeket változtathatjuk a meglévők közül.  Itt egy bemutató videó ami egyszerűen bemutatja ennek mikéntjét.

Összegzés

Egy olyan órát, márka egyik óráját ismertem meg amely egyből betört a nagy óragyártók közé. Létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. Tudása nagy és sok adatot megkapunk edzések után. Pontosan mér mind pulzust, mind távolságot. Barometrikus adatok mérésénél kicsit pontatlan : hőmérséklet, magasság

Kifejezetten ajánlom kezdő és haladó triatlonosoknak, kezdő és már haladó futóknak akár ultrásoknak is hiszen az akkuidő kifejezetten jó.(bár nem próbáltam 24 órát futni vele 🙂

Nekem ami különösen tetszett :

 • ár-érték arány
 • a víz alatti pulzus mérés pontossága,
 • a laktát küszöb mérése (becslése)
 • lépés hossz mérése (stride lenght)
 • változtatható képernyők (watch face)
 • jól visszanézhető, elemezhető adatok, grafikonok

Amit hiányoltam :

 • számítógépes, asztali applikáció
 • női verzió (Coros Pace women)
 • mágneses töltő

Teszt folyamatosan bővül meglévő adatokkal és az új tapasztalataimmal !!!

Közzétéve : 2019.12.19.-én

Ha megtetszett az óra akkor a következő helyeken tudod megnézni, megvenni az alábbi boltok egyikében.

spuri_molino

Spuri Futóbolt – Váci út
1138 Budapest, Váci út 152-156.

Spuri Futóbolt – Örs vezér tér
1106 Budapest, Fehér út 3.

Spuri Futóbolt – Déli pályaudvar
1122 Budapest, Maros u. 4.

Spuri Futóbolt – Újbuda
1117 Budapest, Fehérvári út 34.

Spuri Futóbolt – Óbuda
1033 Budapest, Szentendrei út 36/a

Végezetül álljon itt egy összehasonlító táblázat amely megmutatja a kiadott verziók közötti különbséget, hogy könnyebb legyen a választás.

Product VERTIX GPS Adventure Watch APEX Pro Premium Multisport GPS Watch APEX 46mm Premium Multisport GPS Watch APEX 42mm Premium Multisport GPS Watch PACE Multisport GPS Watch
red_01.png
Price $599 – $699 $499.99 $349.99 $299.99 $199.99
Display Size 1.2 in. 240 x 240 (64 colors) 1.2 in. 240 x 240 (64 colors) 1.2 in. 240 x 240 (64 colors) 1.1 in. 218 x 218 (64 colors) 1.2 in. 240 x 240 (64 colors)
Display Type Touch Screen Memory LCD Touch Screen Memory LCD Memory LCD Memory LCD Memory LCD
Screen Material Diamond-like Coating Sapphire Glass Sapphire Glass Sapphire Glass Sapphire Glass
Aluminosilicate glass
Bezel Material Grade 5 Titanium Alloy Grade 5 Titanium Alloy Grade 5 Titanium Alloy Ceramic + Stainless steel
Cover Material Titanium Alloy Aluminum Aluminum Aluminum Plastic
Strap Material Silicone Silicone Silicone Silicone Silicone
Quick Release/Fit Band 22mm 22mm 22mm 20mm
Physical Size 47 x 47 x 15.6 mm 47 x 47 x 13.4 mm 46 x 46 x 11.9 mm 42.00 x 42.00 x 11.75 mm 46 x 46 x 11.8 mm
Weight 76 g 59 g 55.3 g 49 g 48 g
Wireless Connection BT4.2 (BLE) for Smartphone Connection ANT+ for Accessories BT4.2 (BLE) for Smartphone Connection ANT+ for Accessories BT4.2 (BLE) for Smartphone Connection ANT+ for Accessories BT4.2 (BLE) for Smartphone Connection ANT+ for Accessories BT4.2 (BLE) for Smartphone Connection ANT+ for Accessories
Waterproof 15ATM (150 Meters/492 Feet) 10ATM (100 Meters/328 Feet) 10ATM (100 Meters/328 Feet) 10ATM (100 Meters/328 Feet) 5ATM (50 Meters/164 Feet)
Working Temperature -4°F to 140°F (-20°C to 60°C) 14°F to 140°F (-10°C to 60°C) 14°F to 131°F (-10°C to 55°C) 14°F to 131°F (-10°C to 55°C) 14°F to 140°F (-10°C to 60°C)
Storage Temperature -22°F to 158°F (-30°C to 70°C) -4°F to 158°F (-20°C to 70°C) -4°F to 149°F (-20°C to 65°C) -4°F to 149°F (-20°C to 65°C) -4°F to 158°F (-20°C to 70°C)
Charging Time Less than 2 Hours Less than 2 Hours Less than 2 Hours Less than 2 Hours Less than 2 Hours
Battery Life (46mm/42mm) 150 Hours in UltraMax GPS Mode
60 Hours in Full GPS Mode
45 Days for Regular Use
100 Hours in UltraMax GPS Mode
40 Hours in Full GPS Mode
30 Days for Regular Use
100 Hours in UltraMax GPS Mode
35 Hours in Full GPS Mode
30 Days for Regular Use
80 Hours in UltraMax GPS Mode
25 Hours in Full GPS Mode
24 Days for Regular Use
50 Hours in UltraMax GPS Mode
25 Hours in Full GPS Mode
30 Days for Regular Use
24/7 HR Monitoring
Optical Heart Rate Monitor
Barometric Altimeter
Accelerometer
Gyroscope
Compass
GPS, GLONASS (Galileo/Beidou via future firmware update)
Advanced Training Analysis (VO2max, Training Effect, Training Load, Threshold Pace, etc)
Recovery Time
Interval, Triathlon, Multisport Training
Swimming Heart Rate
ANT+ Accessories (HR Chest Strap, Speed/Cadence Sensor, Bike Power Meter, Bike Trainer)
Sleep Monitoring
Phone Notifications
3rd Party Integration (Strava, TrainingPeaks, etc)
Thick Gloves Compatible
Sapphire Glass
Digital Knob
Breadcrumb Navigation
Back-To-Start Navigation
24/7 Blood Oxygen Monitoring
Optical Pulse Ox Monitor
Backlight Always-On Mode
Backlight Button
Touch Screen Mode
Altitude Mode
Mountain Climb Mode
Extreme Durability
Industry Leading Performance In Extreme Weather
Diamond-Like Coating
Hand Assembled Translucent Fiber Frame √ (Ice Breaker Model)