Egészség tiszta erőből

  • kiadó (publisher) : Jaffa kiadó
  • szerző(k) : Gallagher, Marty, Hardy, Chris
  • megjelenés : 2017.
  • terjedelem : 472 oldal
  • ára : 3990  Ft
  • ISBN : 9786155609251

Munkahelyemen kaptam egy kedves kolléganőmtől ezt a könyvet, tudta nekem ez igazi “csemege”. Megjelenés után egyből kézbe foghattam és nekiláthattam az olvasásnak. Minden ilyen típusú – egészséges életmód, sporttal kapcsolatos – könyvek azonnal olvasásra késztetnek. Szívom magamba az infót mint egy winchester vagy a modernebb testvére az SSD.

Nagyon érdekes megközelítésben szemléltetik a különböző testben végbemenő folyamatokat. Hasonlóan részletesen és szemléletesen mutatják be a különböző gyakorlatok kikivitelezését hatását.

Egy pár sor a kiadó oldaláról a könyvről

Az elhízás, a krónikus betegségek és a stressz az egész modern világot rettegésben tartják. Te azonban bátrabb és elszántabb vagy, mint mások! Ha megelégelted, hogy a fitneszguruk, az életmód tanácsadók és az élelmiszeripar cápái az orrodnál fogva vezetnek, miközben csak egyre vacakabbul érzed magad a bőrödben, vedd kezedbe a sorsod! Nézz szembe az ellenségeiddel: erősek, de nem legyőzhetetlenek.

Ebben a csatában csodavárás helyett bombabiztos fegyverekre lesz szükséged. Azonban nem kell egyedül harcba szállnod: Chris Hardy orvos és Marty Gallagher edző, az Egészség tiszta erőből kétszemélyes csapata komplett haditervet dolgozott ki a számodra. Lenyűgöző stratégiájuk átfogó, mégis pofonegyszerű.

Chris és Marty az elméleti alapoktól a megvalósításig lépésről lépésre mutatja be, miként nyerd vissza az uralmat saját tested fölött. Lásd tisztán, mi zajlik a bensődben, hogy kihozhasd magadból a maximumot! Fogyassz ínycsiklandó ételeket jóízűen, szorongás és kalóriaszámolgatás nélkül, és felejtsd el a gyorséttermek mérgeit! Irtsd ki a szervezetedből a pusztító gyulladást, és szállj szembe az orvul leselkedő öregedéssel és szellemi-fizikai leépüléssel! Eddzd magad kőkeménnyé és ellenállóvá! Tréningezd az elméd, és pergesd le magadról a hétköznapok lélekőrlő stresszhatásait

Válj rettenthetetlen harcossá, küzdj meg az ellenséggel, és arass fölényes győzelmet!

forrás : Jaffa kiadó