Kalenji Eliorun 2

  • Ára : 14.900 Ft
  • Vásárlás helye : Decathlon Dunakeszi (2015.04.22.)
  • Neve : Kalenji Eliorun 2

Mit is kérhet ajándékba egy futó ? Természetesen futó cipőt, futó ruhát, kiegészítőt. Jómagam is ezt kértem. Nem túl drágán próbáltam kérni hiszen ajándékba kapom. Nem illendő ha a 40-50.000 ft-os cipőknél nézelődök. Az volt a koncepció, hogy próbaképpen kiválasztom ezt a márkát. Terepcipőben már használtam a Kalenjit és nagyon sokáig hű társam volt a terepezésem során., de ezt a Kalenji Aeliorun aszfalt típust még nem próbáltam ki. 

What can you ask for a gift with a runner? Of course, running shoes, running clothes, accessories. I asked myself this. Not too dearly for trying to get a gift as requested. Not if the proper 40-50000 HUF shoes than looking around. That was the concept that tentatively I choose this brand. Terrain shoes have been used for a long time was the Kalenjit and faithful companion during the cross-country race. But this Kalenji Aeliorun asphalt type has not yet been tried.

kalenji-eliorun-2_side

Kalenji márkáról kicsit

Kalenji a Decathlon saját márkás terméke. Nem csak futócipőt gyártanak , forgalmaznak hanem szinte minden futófelszerelést is. Sokan még nem ismerik és nem merik megvenni ezt a márkát pedig a csere és jótállás kifejezetten jól érvényesíthető a Decathlon áruházban. Számomra ez nagyon fontos, hogy ne kelljen küzdeni az igazságért. Többször volt már a Decathlonban, hogy vissza vittünk valamit és szó nélkül cserélték.

Kalenji brand slightly

Kalenji Decathlon private label products. Not only running shoes are manufactured, marketed but almost all equipment is running. Many people do not know and do not dare to buy this brand is the exchange and warranty express well-enforced Decathlon store. For me it is very important that you do not have to fight for justice. More than once it has had a Decathlonban that was taken back and replaced with something without saying a word.

 

Ár -érték

Nagy csodát nem kell várni egy 14.990.-Ft-os cipő megvásárlásakor. Nem szabad benne maratonokat futni és hetente csak 1-2x szabad használni. Amolyan második cipőnek tökéletes választás. Be a kocsiba és mindig ott van amikor futni, kocogni szeretnénk.

Price

Great miracles do not need to wait for a 14.990.-HUF shoe purchase. it should not run marathons and only 1-2 times a week should be used. The second kind of shoes the perfect choice. Get in the car and always there when you run, jog want.

 

kalenji-eliorun-2_talp

Kinézet-Design

Kinézetre viselhető darab és a színvilág is megfelelő. Nem túl kolibri madár színű. Vannak kék felsőim és így nem úgy nézek ki mint egy bohóc aki a szivárvány minden színét felveszi. Vényvisszaverő márkajelzés oldalt és hátul, de vannak csíkok is amik kifejezetten hasznosak a kicsit kevesebb fényben való edzésnél.

Theme  -Design

It looks worn piece and the color scheme is appropriate. Not a humming bird in color. There are blue top and so do not look like a clown who takes all the colors of the rainbow. Reflecting branded prescription back and sides, but there are also bands that are specifically useful for light or adding a little less.

 

kalenji-eliorun-2_1

Anyaghasználat – szellőzés

Szellőzése jónak mondható ez igaz az anyaghasználatra is.

Tompítás – kényelem

Nem tartozom kimondottan az atletikus kinézetű így a tompítás, csillapítás az én tömegemnél fontos. Kifejezetten tetszett, hogy elég nagy a sarokrésznél. K-ring talprész gondoskodik a csillapításról ami a Kalejni márka védjegye alá esik.

kalenji-eliorun-2_back

Használat – saját vélemény

Nagyon jó az anyaghasználata. Varrás nélküli orrész kifejezetten tetszik. Kényelmes és kellően puha. 

kalenji-eliorun-2_up

 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.