Polar A360 teszt

 • Megjelenés(ek) : 2015.november (A370 – 2017.június)
 • Méretek : 23.5 mm x 27 mm x 13.5 mm
 • Vízállóság : WR20
 • Súly : 31.7g (S), 37.3g (M/L)
 • Akkumulátor : 110 mAh  4 nap folyamatos pulzusméréssel
 • Kijelző : TFT (80 x 160 pixels)

Polar A360 with girl

Minden területen a nők diktálják a divatot. Nincs ez másként az órák között sem. Nőként nem a funkcionalitást fogják első helyen szem előtt tartani. Kinézet, viselhetőség és megjelenés. Az, hogy mit tud egy óra az csak másodlagos lesz .

Polar A360-as egy igazi csajos óra, kifejezetten nőies megjelenéssel (bár amikor megjelent Berki Krisztián is viselte 🙂 ráadásul okos is az óra, de a célcsoport a fitnesz edzéseket végzőknek készült, bár a futók is teljes tudását ki tudják használni. Nem utolsó sorban mindent tud amit tudnia kell egy ilyen Fitnesz órának, karkötőnek.

Itt a hivatalos megfogalmazás a POLAR oldalról :

Polar A370 fitnesz óra folyamatos aktivitásméréssel

polar-a360-review.jpg

Unboxing - kibontás 

Dobozban csücsülve is jól néz ki, megnyerő stílusa a női szemeknek is gyönyörködtető. Nőknek fontos, hogy kecses, karcsú és szép megjelenésű órák, okos karkötőt viseljenek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ennek ékköve az, hogy még a szíját is lehet cserélni aminek a színe az öltözködéshez, ruhához igazítható.Méretekre figyeljetek mert a dobozán látható felirattal közlik a vásárlóval a méretet. Ehhez társul egy csukló méret amit egyszerű mérőszalaggal mérjetek le vásárlás előtt. Bár ügye lehet cserélni a szíjat 🙂

a360_wristbands_main_mobile

Az a hozadéka, hogy öltöztet az óra szíja hanem a higiénia és az elhasználódás után is könnyen tudjuk, tisztítani. Ha cserélni kell mert szakadt akkor könnyen és egyszerűen megtehetjük.

polar A360 cleaning

Töltés – vízállóság ?!

Szinkronizációval és töltéssel kezdjük a kicsomagolás után. Ez nem túl bonyolult művelet, de figyeljünk oda, hogy a műanyag csatlakozót ne szakítsuk le az első alkalommal, hiszen ez ad védelmet az órának az usb csatlakozónál.

usbnotwet2

Ez persze nem azt jelenti, hogy úszni is lehet benne hiába kapta meg a WR30-as minősítést.  Itt látható táblázat próbálja elmagyarázni melyik minősítés mit jelent vagy mit lehet azzal a minősítéssel csinálni.

Marking on the back of the product Wash splashes,
sweat, raindrops etc.
Bathing and swimming Skin diving with snorkel
(no air tanks)
SCUBA diving
(with air tanks)
Water resistant characteristics
Water resistant IPX7 OK Do not wash with a pressure washer.
Protected against splashes, raindrops etc.
Reference standard: IEC60529.
Water resistant IPX8 OK OK Minimum for bathing and swimming.
Reference standard: IEC60529.
Water resistant
Water resistant 20/30/50 meters
Suitable for swimming
OK OK Minimum for bathing and swimming.
Reference standard: ISO22810.
Water resistant 100 meters OK OK OK For frequent use in water but not SCUBA diving.
Reference standard: ISO22810.

Forrás : polar.com

Adatkommunikáció

Miután összepárosítottad az órát a mobiloddal és megcsináltál egy accountot (felhasználói fiók) a flow.polar.com oldalon.

Egyszerűen megnyomod a bal alsó gombot és a párosított telefonnal kommunikál, szinkronizálja az edzéseket, adatokat. Igen a BT kommunikációval islehet frissíteni ha jön a kiadnak valami update-t.

Erre itt egy videó az adatkommunikáció

  BT párosítás.jpg

 

Tudás hatalom – Knowledge is Power

Mit is tud a “okoska(rkötő)” ?!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

 • pulzusmérés
 • távolság mérő
 • alvás hossza és minősége
 • sport profilok
 • bejövő hívások és értesítések
 • FB messenger üzenetek
 • email és naptár bejegyzések

Értesítések – Notifications

Ez egy külön bejegyzést igényel hiszen ez a leghasznosabb funkciója a POLAR A360-nak a pulzusmérés mellett. Amikor vezetünk vagy a közlekedési járművön ülünk nem biztos, hogy elő tudjuk venni mobilunkat és megnézni milyen értesítés, üzenet vagy egyéb érkezett. Nem beszélve a hívásokról amik szintén fontosak vagy nem. Ezt el tudjuk dönteni az óránkra nézve ami csak egy mozdulat. Nem több perces keresés. 

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Természetesen a bejövő hívásokat is kijelzi és tudja kezelni.

Activity Guide (Aktivitási útmutató)

Ne állj le egy percre sem! A Polar A370 személyre szabott napi aktivitás célokat tűz ki, amelyekkel egész nap mozgásban lehetsz. A Polar Aktivitási útmutató megjeleníti, hogy mennyire voltál aktív, és gyakorlati tippeket ad a maximális teljesítmény eléréséhez. Tudj meg többet ›

Aktivitási előnyök

Amikor az egészséges életmódról van szó, még a legkisebb dolgok is számítanak. Tudd meg, hogyan befolyásolják a mindennapi aktív döntéseid az egészséged és a jóléted. Tudj meg többet ›

Intelligens kalóriaszámláló

A Polar A370 számon tartja az elégetett kalóriákat. Minden edzéshez, illetve a teljes napra vonatkozóan is megjelenítheted az elégetett kalóriák számát. A folyamatos pulzusmérés és aktivitásmérés a garancia arra, hogy az elégetett kalóriák mérése pontos és megbízható. Tudj meg többet ›

Fitnesz teszt (H10 pulzusmérő szükséges)

Csatlakoztasd a Polar 370-et a Polar H10 pulzusmérőhöz, és öt perc alatt könnyedén lemérheted az aerob edzettségi szintedet. A Polar Fitnesz teszt az aerob állóképességet a nyugalmi pulzus, a szívfrekvencia változékonysága, illetve a személyes információk alapján méri. Tudj meg többet ›

Sleep Plus (Alvás Plusz)

A Polar új, fejlett alváskövetési technológiájával értékes tudást szerezhetsz az alvási szokásaidról. Extrém pontossággal méri a mozgásodat, így átfogó képet nyújt az alvásodról.

Folyamatos pulzusmérés

A folyamatos pulzusméréssel egy szívdobbanást sem mulasztasz el, és átfogó képet kapsz arról, hogyan viselkedik a szíved a nap folyamán. A folyamatos pulzusmérés nagy segítséget nyújt.

Az edzés haszna

Ismerd meg, milyen hatással van az edzés az edzettségi szintedre. A Polar A370 közvetlen az edzések után ad visszajelzést, és megmutatja, hogy az adott edzés milyen előnnyel járt számodra. Tudj meg többet ›

Futás program

Készülj futóversenyre a Polar Flow személyre szabott futási edzéstervével. Négy különböző cél közül választhatsz: 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton, és ezáltal olyan edzéstervhez juthatsz, amely jól illeszkedik hozzád és a céljaidhoz. Tudj meg többet ›

Folytatom a tesztet…….