5000 lapmegnyitás, látogatás – Köszönet

Elérkezett a blogom egy fordulóponthoz, 5000 lapmegnyitás, látogatás. Kicsivel több mint 1 évvel ezelőtt jött az ötlet, hogy megírjam a versenybeszámolóimat, mit élek át egy-egy versenyen, hogyan készülök fel rá és milyen hatással van a szervezetemre.  Ahogy egyre több versenyen vettem részt sok mindent ki kísérleteztem magamon, rájöttem a táplálkozás nagyon fontos a futás szempontjából és a testsúly optimalizálásához elengedhetetlen. Fehérje diétám hatásossága nem várt eredményt hozott, ami nem csak a testzsír összetételemen látszott hanem a versenyeim időeredményein is megmutatkozott.  Ezt a vonalat szeretném folytatni, ameddig csak az egészségem engedi.

Látogatottsága a blogomnak elég nemzetközi (ha lehet ezt a szót használni)
Látogatottsága a blogomnak elég nemzetközi (ha lehet ezt a szót használni)

5000 lapmegnyitás elég nagy szám ahhoz, hogy újabb lendülettel tudjak nekivágni a következő szezonnak. Azt mondják “nagyokosok” , hogy amikor tervezünk valamit akkor azt le kell írni, mert csak akkor lesz teljesítve.

terveim a következő 2014-es évre 

  • sok hasznos infót és inspiráló verseny beszámolót közölni,
  • újabb helyszínekre és versenyekre eljutni
  • Szeretnék még több terep versenyen részt venni
  • környező országokat meglátogatni,futóversenyeken részt venni(Szlovákia, Ausztria, Anglia)

Saját magammal kapcsolatban

  • táplálkozási szokásaim finomítása több fehérje, minimális szénhidrát(sok-sok csirke hús, kókusz zsír)
  • baleset és sérülésmentes szezont
  • több súlyzós edzés (mint futás)
  • görkorcsolya félmaratonon részt venni (BSI rendezésében)

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.